Contact

Karlijn Broekhuizen
3e Binnenvestgracht 23 J
2312 NR Leiden
06-23399860
karlijn@bureauopzolder.nl

 

Tomas Postema
Het Nieuwe Land 1
6828 DZ Arnhem
tomas.postema@gmail.com    

 

Hallo leerlingen en docenten,

Wat leuk dat jullie gekozen hebben een van onze musicals! Met het maken en spelen van de eindmusical ben je de laatste periode van groep 8 maar druk. Je bent misschien wel nieuwsgierig wie de teksten heeft geschreven en wie de muziek heeft gemaakt! Hieronder stellen we ons kort aan jullie voor.

Na mijn studie aan de theateropleiding in Arnhem werkte ik als regisseur en docent drama op vooral middelbare scholen. Daarnaast heb ik een opleiding tot toneelschrijfster gevolgd.

Van jongs af aan ben ik dol op theater. Spelen, regisseren en het schrijven ervan. Nu schrijf ik dus musicals voor groep 8. Ik hoop dat de leerlingen, die onze musicals spelen er net zoveel plezier aan beleven als ik had in het schrijven ervan. Zonder overdrijven is de musical van groep 8 toch wel één van de hoogtepunten van de basisschool. Ik vind het heel leuk dat ik aan die bijzondere ervaring mijn steentje mag bijdragen. 

Aan alle leerlingen: heel veel plezier met het maken en spelen, ik vind het leuk als jullie hier vertellen wat je van de musical vond!

Karlijn
 Broekhuizen

Schrijver van de teksten

---------------------------------------------------------------

Ik heb na mijn compositieopleiding in Utrecht wel zo ongeveer voor alles muziek gemaakt waarvoor je muziek kan maken: film, theater, dans, muziektheater, documentaire, noem maar op. Na een paar jaar ben ik het onderwijs in gedoken en heb schoolmuziek gestudeerd aan het conservatorium in Zwolle. Daarna ben ik les gaan geven, zette een MBO-opleiding op en ging cursussen geven. Al die tijd ben ik muziek blijven maken, vooral met een woest theaterbandje: BOT.
 Het enige waarvoor ik al die tijd nog geen muziek geschreven had was... voor musicals! Maar sinds ik met Karlijn samenwerk is dat helemaal op zijn pootjes terecht gekomen.

Ik hoop natuurlijk stiekem dat de liedjes die ik geschreven heb nog lang in jullie hoofd blijven plakken. Veel plezier met zingen!

Tomas Postema
Componist van de liedjes